Vizsla Draadhaar

Kennel

Get Adobe Flash player
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/b/vizslahoeve.nl/httpd.www/templates/template_2017/functions.php on line 199

Quodian's Jarda

Jarda

NHSB 2125034
Geboren op 19/4/2002
Chipnummer 528140001164816
Vader: Fûrdöházi Athos
Moeder: Quodian's Esprit

Jarda was ons tweede teefje, ze heeft een fijn, maar jammer genoeg wat te kort leven gehad.

Een lievere en rustiger hond dan zij bestaat er denk ik niet. Alle aandacht die ze kreeg, daar genoot ze met volle teugen van. Het lukte haar dan ook regelmatig toch voorzichtig bij een van ons op schoot te klimmen om daar dan stilletjes te blijven liggen.

Voor haar pups was ze een geweldige en vooral geduldige moeder. Al haar pups zijn probleemloos geboren en groot geworden.

We zullen nog heel lang aan haar denken! 

jarda memoriam

Afscheid van Jody

jody_in_memoriam

We hebben onze Jody moeten laten inslapen.
Ze was onze eerste Vizsla.
We zullen haar nooit vergeten!

Jinke, Bart, Richard en Alwin

Lees meer: Afscheid van Jody

Afscheid van Gentle

gentle_tekeningMet pijn in ons hart
laten wij u weten dat

Gentle

op 23 januari 2007
is ingeslapen

Bart
Jinke
Richard

Gentle's officiële naam was Ragnolds a Quodian's Fiu'. Hij werd geboren op 11-10-1998 bij mevrouw Wellstead in Engeland. Met een leeftijd van zeven weken kwam hij bij ons wonen. Tussendoor heeft hij voor een periode van 9 maanden bij Lies gelogeerd, terwijl hier zijn dochter te gast was. Voor ons was Gentle de liefste hond die men zich kan voorstellen. Hij was een geweldig visitekaartje voor zijn ras en deed zijn roepnaam eer aan. Over de vier nesten die hier geboren zijn, heeft hij ' gevaderd'. Altijd zonder mokken, ook als ze hem tot vervelens toe lastig vielen. Gentle vond altijd alles prima.

Knuffels en een tennisbal gooien, daarmee deed je hem het meeste plezier. Ook bezoekers begroette hij letterlijk met open armen.